Body and Soul Session   


En session hvor vi forløser og frigiver energetiske og følelsesmæssige stagnationer i kroppen. 

Lad kroppen tale

Kroppen har sin egen bevidsthed - og i denne session lader vi kroppen og sjælen tale gennem kroppen og energien som ligger her. Sessionen åbner op for de steder i din krop, hvor der er stagneret energi, selvom vi arbejder gennem kroppen, arbejder vi på alle aktuelle planer.

Sessionen er overordnet til dig som, ønsker at transformere, forløse og frigive det som ligger i kroppen, både det som du ikke er bevidst om, men det er også til dig som ønsker at transformere de bagvedliggende aspekter (mentale, følelsesmæssige og energetiske aspekter) af et eller flere fysiske symptomer.

Sessionen er til dig

 • Som ved du har gamle traumer siddende i kroppen.
 • Som vil transformere de følelsesmæssige og energetiske stagnationer og ophobninger som sidder i kroppen.
 • Som ønsker mere flow og ved at forløsning af kroppens traumer er en del af din vej.
 • Som oplever fysiske symptomer på forskellig vis, de lettere symptomer som spændinger, ømhed og lettere ubehag eller de symptomer som har sat sig mere permanent i kroppen samt evt. sygdom.
 • Som ved der er en sammenhæng mellem krop, sind og ånd.
 • Som ønsker at støtte kroppen til at genfinde mere flow.
 • Som vil arbejde med din selvhelbredende kapacitet.

Lad kroppen vise dig vejen 

Sessionen og energi arbejdet søger altid at støtte dig i at vende tilbage til helhed og genskabe balance i krop, sind og ånd. Sessionen vil altid være tilrettelagt dig og dine behov og ikke metodestyret, hvorpå hver session kan variere i udtryk og form. 

Vi arbejder med kroppens naturlige rytme, frihed og energi flow samt åbner op for at sjæl og krop bedre kan smelte sammen til helhed, de steder hvor denne passage enten har skævvredet sig grundet traumer eller hvor budskabet ikke kan bevæge sig gennem bevidstheden med lethed.

Formålet med sessionen er at skabe bevidsthed og løsne op i de bevidste og ubevidste stagnationer samt de energistrukturer som sidder i kroppen. Således de områder/stagnationer og eventuelle symptomer i kroppen har mulighed for at blive hørt, frigivet og transformeret, for derved at vende tilbage til helhed og mere flow.

Sessionen kan bl.a. hjælpe dig

 • Som vil transformere de bagvedliggende årsager.
 • Som vil slippe det som holder dig tilbage og begrænser dig.
 • Som vil hæve din vibration og leve et liv med mere flow, alignment og abundance
 • At forløse og frigive energetiske og følelsesmæssige ophobninger samt gamle traumer.
 • At forstå den unikke sammenhængen mellem din krop, dit sind og din sjæl.
 • At give sjælens vibration mere plads i din krop og derved i dit fysiske udtryk.
 • At frigive og forstå symptomer fra kroppen

Body and Soul Healing

Sessionen består både af kort samtale samt blid fysisk kontakt (man beholder sit tøj på) samt healing, clearing og andet energiarbejde.

Jeg anbefaler altid, at man søger læge ved sygdom, tvivl eller symptomer gennem længere tid. Det ene udelukker ikke det andet og det er vigtig, at vi mærker efter, lytter indad og træffer gode valg for os selv.

En session foregår i 4030 Tune (adressen sendes ved bestilling og varer ca 1 time og 15 min. Alle sessioner ligger i hverdagen i tidsrummet mellem 9-15). En session koster 1550 kr. Healings sessionen bookes herunder - når sessionen er booket modtager du en mail med bekræftigelse, kort tid efter modtager du en mail fra mig med ledige datoer, hvorfra du frit kan vælge. (har du brug for at dele betalingen op, så kontakt med inden bestilling og vi finder en løsning.

Hvad siger andre

Camilla: Kæreste Ditte. Jeg er nødt til at dele min indre oplevelse med dig efter sessionen. Jeg føler mig så let i kroppen, fri i sindet og sådan en boblende glæde. En følelse af at være mit sande jeg. Det er altså mange år siden jeg har haft det sådan. Jeg føler tillid, kærlighed og glæde til livet, ikke mindst til mig selv og lysten til at tage imod og ikke mindst alle de nye ting som kommer til at ske den næste tid. Jeg er klar  Jeg er fascineret over dine evner, det rum du skabte idag og alt du nævnte undervejs. Det var on point. Du er en sand mester til at kommunikere med universet og dens hjælpere. Wauw. Kæmpe støtte og opbakning til dit særlige arbejde. Så mange venter på dig og dine gaver. Tak 

Ulla: Ditte er og har været en uvurderlig hjælp for mig til at lære at lytte til min sjæls kald. Jeg kan ikke udtrykke med ord, hvor taknemmelig jeg er for hendes hjælp. Hun er helt fantastisk ❤️  Tak for dig Ditte 🙏

Tina: Jeg oplever dyb transformation, det er en fantastisk proces, jeg er kommet ud af komfortzonen, lytter mere til mig selv og udlever mine mål og drømme. 

Kvinde: Jeg har det helt fantastisk. Det er som om jeg er blevet befriet, som om jeg har været bundet hele mit liv og nu er jeg fri igen. Det føles som om jeg er i balance, som om jeg har ro og kan se ting klarere. Tak Ditte

Kvinde 24 år: Jeg kan slet ikke finde ord som kan beskrive det, det har forandret alt.

HjerteRum 

Til dig som ønsker at leve i forbundethed med dit hjerte og din sjæl 🤍 HjerteRum kommer som en lydfil, som vil støtte dig til centrering, alignment og i at skabe bevidst forbundethed med dit indre. 

Jeg laver business fra hjertet, så sender kun mail, når inspirationen melder sig og du kan til hver en tid framelde dig igen.