Det siger andre

Testimonial 1


Kvinde 43 år

Jeg kan se tingene fra en helt anden positiv side og det hele er så meget lettere. Fra at alt var uoverskueligt til at den sorte sky der var over mig var væk. Det er en kæmpe lettelse for mig. Jeg er meget taknemmelig og jeg ved, at skulle der komme noget en anden gang vil Ditte være den første jeg vil komme til. Jeg kan klart anbefale Ditte. tak Ditte!?

Testimonial 2


Kvinde 56 år Fibromyalgi og tidligere brystkræft

Tak til dig Ditte, for at du har taget hånd om min barndoms smerte, som har ligget i min krop, sagt farvel til ængstelse, sygdom og frygt for døden.

Testimonial 3


Kvinde 46 år Sclerose

”Tak for et rigtig godt og givende forløb, som gav mig meget stor indsigt i mig selv - og dermed også i min diagnose.”

Testimonial 4


Kvinde 37 år

Under hele forløbet har jeg følt mig tryg og i gode kyndige hænder. Jeg oplevede Ditte som en meget professionel omsorgsfuld person med stor kompetence indenfor sit felt. Hele forløbet har levet op til mine forventninger og jeg kan varmt anbefale Ditte til andre.

Testimonial 5


Kvinde 43 år Sclerose og leddegigt

Ditte det du gør og har gjort for mig betyder så meget 🙂 Jeg føler faktisk at jeg har fået en ny chance for at leve, med en sygdom der vil hjælpe mig på vej i mit liv, til jeg kan klare mig selv. Den har skubbet til mig så mange gange, sklerosen, for at fortælle mig at det hele nok går lidt for stærkt. Jeg har lært at lytte til mig selv, sige fra og deraf har jeg fået så meget overskud i min hverdag. Jeg er så taknemmelig over dette forløb, tusinde tak Ditte. Jeg er kommet så meget længere end jeg troede var muligt.. Jeg tror på, at min drøm går i opfyldelse, at jeg engang bliver medicin fri….men det er kun tiden der ved det.

Testimonial 6


Kvinde 48 år Endometriose og Lichen sclerosus

Dette forløb har i den grad været livsforandrende for mig. Ditte har på en helt fantastisk og meget indfølende og blid måde, hjulpet mig til at finde svarene inde i mig selv. Det havde jeg ikke kunnet gøre uden Dittes hjælp (og det har andre heller ikke kunnet hjælpe mig med – jeg har været kronisk syg i over 25 år). Jeg har fået koblet min krop og mit sind sammen på en måde, som gør at jeg kan lytte og spørge ind til hvad min krop har brug for – og det har igen givet mig en ro og en større grad af balance indeni – både hvad angår krop og sind. Dette forløb vil jeg altid se tilbage på med stor, stor taknemmelighed og glæde.

Testimonial 7


Kvinde 68 år Neurologiske følgeskader efter sygdom

Den største forandring er, at nogle af mine mønstrer er blevet brudt. Mine tanker er anderledes, de har ændret karakter, og det har betydning for, hvordan jeg oplever min dagligdag og de gøremål, som er blevet en del af den pga. min sygdom. Nogle ting, kan jeg gøre noget ved, hvis det giver mening - andet er blevet lidt lettere at acceptere som det er. Jeg har rykket mig som menneske og har fået en større tillid til, at jeg kan håndtere de udfordringer som måtte komme på en måde, der er bedste for mig.