Essential Oils Practice


Velkommen til en verden fuld af muligheder

Naturens Visdom

Naturen er fuld af visdom og naturens egenskaber har været kendt gennem generationer og civilisationer. Naturen har bidraget og været brugt på forskellige måder til blandt andet helbredelse, traditioner, ceremonier og dagligdags livet gennem århundrede.

Naturens essens er i min optik fuld af læring. Forbinder vi os til naturen omkring os og naturen i os selv, vil mange af os opleve et naturligt flow, mere balance og tillader vi naturens visdom i vores liv, kan vi opleve dyb healing, læring, nærvær og stilhed.

Som naturen kan vi plante frø, nære dem og se dem vokse. Vi kan tillade gammelt at dø for at nyt kan gro. I vores essens er vi dybt skabende og naturen er fuld af magi og vidunderlige muligheder som støtter os på vores vej.


Essential Oils Practice 


... måske du allerede kender til essentielle/æteriske olier og deres fuldstændige fantastiske egenskaber og hvis ikke, så hjertelig velkommen til denne nye verden fuld af muligheder. 

Hvorfor

Rene æteriske olier er en af de muligheder. De fleste af os kender til dem i mere eller mindre grad. Jeg har brugt de æteriske olier i mange år og tilladt planter, blomster, træer og urter at udøve deres magi og naturlige visdom i min hverdag på forskelligvis. Jeg bruger DoTERRAs olier både i min og min families hverdag samt professionelt i min virksomhed og jeg er så begejstret over, hvordan vi ved at bruge olierne kan balancere, støtte og transformere vores liv på alle planer. 

Hver olie har sine egne egenskaber og kan bidrage på forskellig vis i din hverdag, dog må nævnes det forbehold, at mange af de æteriske olier på markedet er kunstigt sammensat, fortyndet med vand og lignende, det betyder, at du her får en duft, men vil gå glip af de terapeutiske egenskaber som planten, blomsten, urterne osv har. Derfor elsker jeg DoTERRA, de har en sikkerhed for renhed og har alle en certified pure terapeutic grade (CPTG).


Vil du gerne vide, hvilke olier/produkter der specifikt kan hjælpe dig og hvordan du bedst kommer igang ud fra dine behov og ønsker, så kan du booke en uforpligtende samtale her 

Hvordan

At bruge de æteriske olier er et valg og en praksis, en praksis hvor man vælger den eller de olier, man vil skabe forandring med, justere ved behov og tillader naturen at bidrage med sin visdom på forskellig vis. Man kan bruge olierne gennem Indtag, duft eller påføring, afhængig af olie og behov.

DoTERRA betyder jordens gaver og er bygget op omkring network marketing. Jeg skal være ærlig og sige at jeg havde helt vildt meget støj omkring network marketing modellen og det tog mig lang tid før jeg signede op, fordi jeg ikke forstod det lette, det unikke og det smukke ved denne virksomhedsmodel. Det gør jeg nu og nyder både godt af olierne, produkter og af at hjælpe andre med at transformere deres liv.

Vil du have min vejledning

Det skønne ved network marketing er, at når du signer op gennem mig, så er jeg der for at hjælpe, støtte og vejlede dig i hvordan du kan bruge olierne og de forskellige produkter på bedst mulige måder for dig og dine nærmeste. I takt med du får mere viden og mere erfaring vil dit kendskab til oliernes egenskaber og brug blive større. Jeg har valgt at bygge Essential Oils - Practice op, for netop at kunne støtte hver enkelt og mit team på denne bedst muligt. 


Hvem er jeg

Jeg har en faglig baggrund som sygeplejerske og psykoterapeut med speciale i kronisk sygdom og vores selvhelbredende kapacitet samt flere andre uddannelser indenfor selvudvikling og terapi. Derudover arbejder jeg med energi, sammenhængen mellem krop, sind og ånd og de sidste mange år er jeg blevet kaldt til at arbejde med sjælens udfoldelse, at hjælpe folk med at forbinde sig med sig selv og deres sjæl, at transformere blokeringer, traumer og alt det som holder os fast og forhindre os i at udfolde vores essens og vores potentiale, det gør jeg bl.a. ved brug af de æteriske olier, energiarbejde (specielt Next Level Clearings) samt undervisning og forløb. 

Privat er jeg gift med min livs partner og mor til 2 ❤️

Her kan du få min gratis E-bog, hvis du ønsker at vide endnu mere om de æteriske olier

Herhjemme er vi bevidste om naturens mange egenskaber og muligheder og vi har glæde af Naturens Magi hver dag på forskellig vis.

Essential Oils Practice

Er skabt for at hjælpe og støtte dig i brugen af DoTERRAs æteriske olier og produkter. Du bliver automatisk en del af Essential Oils Practice, hvis du ønsker at jeg hjælper dig videre og du derved signer op gennem mig. Jeg har lavet mini kurset "Æteriske olier i praksis", som du modtager når du vælger at blive en del af mit team og en del af Essential Oils Practice.

  • for dig som vil mere flow, lethed og high vibe
  • for dig som ønsker transformation
  • for dig som vil leve dit bedste liv
  • for dig som ønsker at minimere kemi og lade olierne/produkter blive en del af dine muligheder
  • for dig som er færdig med at nøjes og acceptere det som "bare ikke kan ændres"

Der er to muligheder i DoTERRA, man kan være kunde og man kan være "bygger". Ønsker man at være bygger på mit team, bliver man også en del af Soul Tribe (se mere her), som handler om at du finder din egen vej og skaber det du drømmer om på en nærende måde, hvor du har dig selv med hele vejen.

Soul tribe er for dig som kan mærke at olierne og det univers kalder på dig, måske ønsker du selv at dele olierne med andre, måske vil du bruge dem i din forretning eller klinik og vil kunne trække dem fra. Måske ønsker du at hjælpe andre med at skabe forandringer i deres liv ved hjælp af DoTERRAs olier og produkter fordi du selv har mærket effekten. Jeg deler altid fra hjertet og elsker, at jeg samtidig kan støtte folk i at udfolde deres potentiale og finde deres egen vej i business delen i DoTERRA - Det er den vej som føles rigtig for mig og derfor har jeg skabt Soul Tribe (som kun er et tilbud for byggere på mit team).

Hent den gratis e-bog her og lær endnu mere om de forskellige olier

En verden fuld af muligheder 


...vil du med...

Vil du i gang med DoTERRAs fuldstændige fantastiske olier og blive en del af Essential Oils Practice, så skriv til mig herunder, så hjælper jeg dig videre ud fra dine behov og ønsker. Du er altid velkommen til at booke en uforpligtende samtale har du ubesvaret spørgsmål ❤️