Soul Tribe  


En mulighed for dig som ønsker vækst, at skabe en business med DoTerra, naturens magi, overflod og et kærligt fællesskab

Vil du med på rejsen... 

Soul Tribe er en mulighed for dig, som vil bruge naturens visdom i din hverdag, have mulighed for at hjælpe andre samt skabe økonomisk frihed for dig og din familie, hvis dette er en del af det, du drømmer om.

At blive en del af Soul Tribe, er at blive en del af mit team i doTERRA som forhandler af deres skønne produkter.

At være forhandler eller bygger som det også kaldes kan gøres på forskellige måder og det er her soul gribe kommer i spil. Her handler det om, at finde sin egen vej, at udfolde sin sjæl, sine drømme og ønsker gennem det at arbejde med det naturlige aspekt, det selvhelbredende og naturens visdom og magi.

At være bygger og en del af Soul Tribe er for dig som enten gerne vil have dine produkter/olier betalt, dig som kan mærke, du skal arbejde med olierne eller dig som bliver så begejstret, at du ønsker at dele om olierne/produkterne. Hvordan du deler, hvem du hjælper og hvordan du bygger, er helt op til dig selv, men der er masser af støtte på vejen og jeg elsker det ✨

Det kan også være du føler, du har arbejdet med urter før og her ligger der ofte sjæls visdom gemt og en invitation til at hente din viden hjem. 

Måske her du altid kunne mærke et træk til det naturlige, til muligheder for selvhelbredelse eller blot nysgerrighed på alternative muligheder.

Kan du mærke at det kalder og er du mere nysgerrig, så få mere info info herunder 😊