Soul kom til mig en dag, med et ønske om at støtte dig, som ønsker at udfolde din sjæls rejse på jorden.
Soul er en 40 dages rejse, som foregår hjemme hos dig selv. Den består af 4 faser og hver fase varer 10 dage og har sin egen proces. Hver fase består af en unik blanding af 100% rene, certificerede æteriske olier godkendt til terapeutisk brug.
Fase 1 – I Release – støtter dig i at forløse og slippe det som ikke er i tråd med din essens + (5 ml olie blanding, intention og øvelse).

Fase 2 – I am Mother Earth – støtter dig i dyb jordforbindelse og grounding + (5 ml olie blanding, intention og øvelse). 

Fase 3 – I return to the Divine – støtter dig med at forbinde dig til din sjæl og din essens + (5 ml olie blanding, intention og øvelse).

Fase 4 – I Am – støtter dig i at integrere og bringe din essens og sjæl ud på det fysiske plan + (5 ml olie blanding, intention og øvelse).

Hver olieblanding er forskellig fra fase til fase og de rene olier er blandet i fraktioneret kokosolie. Det er olieblandingen som skaber den grundlæggende forandring, intentionen skaber bevidsthed og praksis delen hjælper med at integrere hver proces på det fysiske plan. Må Soul bringe dig glæde og visdom på din vej.

Soul koster 625 kr inkl. moms og fragt

Du kan bestille Soul her